בירה קלרה

בירה KLARA היא הבירה של מלכת הבירה

בירה “קלרה” הינה בירת בוטיק ישראלית עטורת פרסים, מבית מלכת הבירה. “קלרה” זכתה בתואר “המבשלה הקטנה הטובה בישראל” ובדירוגי כסף וזהב בתחרות BIRA2011. כיאה לבירת בוטיק אמיתית, “קלרה” מיוצרת בכמויות קטנות וממרכיבים טבעיים בלבד. היא אינה מסוננת ואינה מפוסטרת ובכך שומרת על עושר הטעמים והארומות שיש לבירה להציע. “קלרה” מיועדת לאוהבי בירה ולאניני טעם. אנו מזמינים אתכם לטעום מ”קלרה ” ולהינות מבירה ברמה אחרת.

 לחיים!
מבשלת קלרה.

KLARA NEW ZEALAND PALE ALE

בירה קלילה ועדינה, בעלת מרירות מתונה, המיוצרת עם זני כשות ניו-זילנדיים (Rakau, Motueka) אשר יובאו במיוחד , ומעניקים לה ארומות של ליצ’י ומנגו. 5.2% ABV. המתכון הנפלא בזכות שיתוף פעולה עם חברים יקרים ובשלנים מעולים: אסף פרידמן, סהר נבו וגל ולנסי.

KLARA ACE IPA

הגרסה שלנו לסגנון ה- India Pale Ale האנגלי. זוהי בירה בעלת ריח מתוק ופירותי המזכיר מנגו או ליצ’י. הבירה מפתיעה בטעם מריר המזכיר אשכוליות. מאוזנת ונעימה לשתיה. זכתה בדירוג זהב בתחרות BIRA2011.

6% אלכוהול

​KLARA BELGIAN TRIPEL

בירה מתוקה ופירותית המסתירה בחינניות אחוזי אלכוהול גבוהים. לבירה ארומה וטעם מתקתקים שמזכירים בננה.
את הבירה מכינים עם שמרים בלגיים יחודיים לסגנון.

8% אלכוהול

KLARA STOUT

זכתה בדירוג כסף בתחרות BIRA2011. צבעה שחור מוחלט והיא בעלת טעמים קלויים חזקים, המזכירים אספרסו.

5% אלכוהול

​KLARA HELL OF A BEER

כמו קפה עם הל, רק בירה!

סטאוט בתוספת הל. בירה בצבע שחור, העשויה מלתתים קלויים. הטעמים של הלתת הקלוי דומים לקפה שחור , ועם תוספת ההל קיבלתם בירה לארוחת בוקר 😉 . גרסה מאוד ישראלית לסגנון המוכר והאהוב.

5.1% אלכוהול

קלרה אח"י תשתה משהו

בירה שהיא מחווה לחיל הים וליורדי ים באשר הם. אח”י = אניית חיל ים .

לאגר זהובה , קלילה, טעימה בטירוף, שכיף לשתות על ..חוף הים, כמובן. 

תווית שהיא יצירת אמנות של אמנית קעקועים מאוקראינה: ספינה שטה בים של כשות ולתת (חומרי הגלם של הבירה ) .

הבירה הזו היא פרייבט לייבל של הלאגר של מבשלת הגליל . 5.1% אלכוהול . 

בברכת החיל: שלא תשתו מי ים! לחיים!

WheatChee - החדשה !

מה יוצא מחיטה וליצי ? וויצ’י 
בירת חיטה חזקה בתוספת ליצ’י . 
הוויצ’י תכשף אתכם עם אחוזי אלכוהול גבוהים (6.5%), טעם ליצ’י מתוק, ארומה פירותית של ליצ’י וגיזוז עדין.
על התווית – תוכלו לגלות את עתידכם (כן, כן, חפשו על התווית…)!
 
בניית המתכון של הוויצ’י נעשתה על ידי האיש והאגדה – רתם צין, בעלים של ביגנס – המרכז לתחביבים קולינריים בכרכור, איש ומקום ששווה לכם להכיר. 
 

6.5% אלכוהול

WheatChee - גרסה ראשונה. אינה מיוצרת יותר

בירה בסגנון חיטה אמריקאית* בתוספת ליצ’י . 
 
* סגנון החיטה האמריקאית הוא פחות מוכר בארץ. להבדיל מבירות חיטה בוואריות (ווינשטפן, פראנסיסקאנר וכד’) המתאפיינות במתיקות גבוהה ובארומות שמריות של בננה וציפורן, החיטה האמריקאית היא יותר כשותית- כלומר, לא מתוקה ובעלת ארומות של כשות (כגון: הדרים, פרחים, פירות טרופיים) .
בניית המתכון של הוויצ’י נעשתה על ידי האיש והאגדה – רתם צין, בעלים של ביגנס – המרכז לתחביבים קולינריים בכרכור, איש ומקום ששווה לכם להכיר. 
 

5% אלכוהול

הסיפור שלנו

התחלתי את דרכי בעולם הבירה כבשלנית בירה ביתית, בישלתי במטבח הביתי בירות שונות אותן שתינו עם משפחה וחברים. בשנת 2011 נערכה תחרות בירה בינלאומית בכפר המכביה – BIRA2011. לתחרות הגיעו שופטים מקצועיים מבלגיה, אנגליה, גרמניה, צ’כיה וכמובן ישראל.
הגשנו שני סוגים – IPA וסטאוט.
ה-IPA זכתה בדירוג זהב , הסטאוט זכתה בדירוג כסף וביחד קיבלנו את התואר “המבשלה הקטנה הטובה בישראל”.
בעקבות התחרות חברתי עם “מבשלת העם” ההיסטורית באבן יהודה וכך החלה את דרכה בירה קלרה.
כיום ייצור הבירה עבר למבשלת “שיטה” בערד. במבשלה הבירה מבושלת עפ”י המתכון הביתי המקורי, תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים.

חפשו את קלרה ותהנו מבירה ברמה בינלאומית 🙂

 

  מחפשים משלוח בירות? כנסו לפרטים >> משלוח בירות

“הסדנא היתה נהדרת, בעקבות הסדנא האופן בו אני שותה בירה השתנה..” לפרטים על סדנת בירה נפלאה לחצו כאן >> סדנת בירה

 

דילוג לתוכן