בירה KLARA היא הבירה של מלכת הבירה

בירה “קלרה” הינה בירת בוטיק ישראלית עטורת פרסים, מבית מלכת הבירה. “קלרה” זכתה בתואר “המבשלה הקטנה הטובה בישראל” ובדירוגי כסף וזהב בתחרות BIRA2011. כיאה לבירת בוטיק אמיתית, “קלרה” מיוצרת בכמויות קטנות וממרכיבים טבעיים בלבד. היא אינה מסוננת ואינה מפוסטרת ובכך שומרת על עושר הטעמים והארומות שיש לבירה להציע. “קלרה” מיועדת לאוהבי בירה ולאניני טעם. אנו מזמינים אתכם לטעום מ”קלרה ” ולהינות מבירה ברמה אחרת.

 לחיים!
מבשלת קלרה.

  לבחירתכם מגוון סדנאות מהנות טעימות בירה וסדנת בישול בירה

KLARA NEW ZEALAND PALE ALE

בירה קלילה ועדינה, בעלת מרירות מתונה, המיוצרת עם זני כשות ניו-זילנדיים (Rakau, Motueka) אשר יובאו במיוחד , ומעניקים לה ארומות של ליצ’י ומנגו. 5.2% ABV. המתכון הנפלא בזכות שיתוף פעולה עם חברים יקרים ובשלנים מעולים: אסף פרידמן, סהר נבו וגל ולנסי.

KLARA ACE IPA

הגרסה שלנו לסגנון ה- India Pale Ale האנגלי. זוהי בירה בעלת ריח מתוק ופירותי המזכיר מנגו או ליצ’י. הבירה מפתיעה בטעם מריר המזכיר אשכוליות. מאוזנת ונעימה לשתיה. זכתה בדירוג זהב בתחרות BIRA2011.

6% אלכוהול

​KLARA BELGIAN TRIPEL

בירה מתוקה ופירותית המסתירה בחינניות אחוזי אלכוהול גבוהים. לבירה ארומה וטעם מתקתקים שמזכירים בננה.
את הבירה מכינים עם שמרים בלגיים יחודיים לסגנון.

8% אלכוהול

KLARA STOUT

זכתה בדירוג כסף בתחרות BIRA2011. צבעה שחור מוחלט והיא בעלת טעמים קלויים חזקים, המזכירים אספרסו.

5% אלכוהול

WheatChee

מה יוצא מחיטה וליצי ? וויצ’י 
בירה בסגנון חיטה אמריקאית* בתוספת ליצ’י . 
הוויצ’י תכשף אתכם עם הצבע הפנטסטי שלה, ארומה כשותית של ליצ’י, 
טעמים של ליצ’י בליווי מרירות עדינה 
ו…..תוויות מתחלפות שיגלו לכם את העתיד (כן, כן, חפשו על התווית…)!
 
* סגנון החיטה האמריקאית הוא פחות מוכר בארץ. להבדיל מבירות חיטה בוואריות (ווינשטפן, פראנסיסקאנר וכד’) המתאפיינות במתיקות גבוהה ובארומות שמריות של בננה וציפורן, החיטה האמריקאית היא יותר כשותית- כלומר, לא בהכרח מתוקה ויותר ובעלת ארומות של כשות (כגון: הדרים, פרחים, פירות טרופיים) 
בניית המתכון של הוויצ’י נעשתה על ידי האיש והאגדה – רתם צין, בעלים של ביגנס – המרכז לתחביבים קולינריים בכרכור, איש ומקום ששווה לכם להכיר. 
 

5% אלכוהול

הסיפור שלנו

התחלתי את דרכי בעולם הבירה כבשלנית בירה ביתית, בישלתי במטבח הביתי בירות שונות אותן שתינו עם משפחה וחברים. בשנת 2011 נערכה תחרות בירה בינלאומית בכפר המכביה – BIRA2011. לתחרות הגיעו שופטים מקצועיים מבלגיה, אנגליה, גרמניה, צ’כיה וכמובן ישראל.
הגשנו שני סוגים – IPA וסטאוט.
ה-IPA זכתה בדירוג זהב , הסטאוט זכתה בדירוג כסף וביחד קיבלנו את התואר “המבשלה הקטנה הטובה בישראל”.
בעקבות התחרות חברתי עם “מבשלת העם” ההיסטורית באבן יהודה וכך החלה את דרכה בירה קלרה.
כיום ייצור הבירה עבר למבשלת “שיטה” בערד. במבשלה הבירה מבושלת עפ”י המתכון הביתי המקורי, תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים.

חפשו את קלרה ותהנו מבירה ברמה בינלאומית 🙂

 

  מחפשים סדנת הכנת בירה ביתית , לכם ולכמה חברים? כנסו לפרטים >> הכנת בירה ביתית

“הסדנא היתה נהדרת, בעקבות הסדנא האופן בו אני שותה בירה השתנה..” לפרטים על סדנת בירה נפלאה לחצו כאן >> סדנת בירה