בירות חדשות מאי-יוני 2018

בירות חדשות מאי-יוני 2018

מבשלת רובינסון

רוצים לדעת איך עושים את זה נכון ?
תלמדו ממשפחת רובינסון.
מבשלת רובינסונס היא לא רק מבשלה , היא גם הבעלים של כמעט 300 פאבים, אכסניות ומלונות בלב אנגליה, לא רחוק ממנצ’סטר. המבשלה הוותיקה הוקמה לפני 180 שנה אך היא אינה שוקטת על השמרים. רובינסונס מציגים שימוש בטכנולוגיות ייצור מודרניות כגון : מערכת HOPNIK המאפשרת להשתמש בפרחי כשות טריים בזמן ייצור הבירה, במקום במיובשים.

בנוסף, עיצובים רעננים ושובבים של התוויות ואפילו שיתוף פעולה עם להקת רוק כבד.
כרגע מגיעים לארץ 3 סוגים מהמגוון

BEARDO
אם תסתכלו טוב – תראו פרחי כשות בזקן של הבחור הזה.
והנה מה שכותבת על זה המבשלה: “אנחנו יודעים שלטפח זקן זו משימה מורכבת ולכן מגיע לבעליו לגימה הגונה של כשות”.
הסתקרנם?
גם אני. מתכוונת לגנוב ממנה שלוק בלי זקן במפגש המועדון הקרוב – מוזמנים להצטרף.
רוצים קצת עובדות יבשות? – IPA 6%

MOJO
פייל אייל 5.5% עם זני כשות אקזוטיים מארה”ב וניו-זילנד.

TROOPER
הבירה יוצרה בשיתוף עם ברוס דיקינסון, סולן להקת Iron MAiden, חובב גם היסטוריה וגם בירות אנגליות.
ללהקה שיר בשם זה המתייחס להסתערות עקובה מדם של חיל הפרשים האנגלי על סוללות תותחים של הצבא הרוסי במהלך מלחמת קרים בשנת 1854.
בירה זו היא בירת אייל בריטי 4.7%. 

מוזמנים להצטרף לטעימה :
3/6 – יום א’ מבשלת ליבירה, רח הנמל 26, חיפה
בשעה 20:00
  יוגש כיבוד קל מהמטבח של ליבירה.
השתתפות בסדנה בהזמנה מראש ובמחיר 65 ש”ח לחברי מועדון ליבירה.
טל’ להזמנת מקום 04-3740251

 8/6 – יום ו , ביגנס בנימינה , רח הטחנה 26
שעה 13:30
65 שח לאדם, יש להזמין מראש בטלפון 04-6931243

מבשלת רובינסונס היא לא רק מבשלה , היא גם הבעלים של כמעט 300 פאבים, אכסניות ומלונות בלב אנגליה, לא רחוק ממנצ'סטר

INNIS & GUNN

מבשלת איניס אנד גאן היא מבשלה צעירה בבעלותם של האחים דוגל-גאן & ניל-איניס למשפחת שארפ הסקוטית.
הסיפור החל כאשר בחברת הוויסקי Grant’s רצו ליישן וויסקי בחביות ששימשו ליישון בירה כדי להעניק לוויסקי טעמי קאסק (חבית בירה). הבירה שהתיישנה בחביות העץ נועדה לתבל את החבית בלבד ולאחר מכן להיזרק. בסרטון מספר דוגל: “…מייק וובר, מנהל המזקקה, התקשר אלי ואמר לי: דוגל, אתה לא תאמין, אבל הבירה שאנחנו זורקים היא פשוט מעולה …”
וכל השאר היסטוריה.
את הבירות של איניס אנד גאן מיישנים בחביות עץ אלון ששימשו לפני כן לבורבון ומיובאות לסקוטלנד מארצות הברית . יישון בירה בעץ מוסיף לבירה טעמים חדשים. מגוון הטעמים האפשריים הוא רחב ומושפע הן מסוג העץ, ההיסטוריה של החבית והבירה עצמה. למשל: עץ, עשב, וניל, קוקוס, ורדים, קנמון, ציפורן, מעושן .

כרגע מגיעות לארץ 2 בירות של איניס אנד גאן:
המקורית

בירת אייל שיושנה בחביות אקס-בורבון, 6.6% בעלת חלקלקות וטעמי טופי הנובעים מהיישון בחבית.

לאגר

4.6%, בירת לאגר המיוצרת עם גרעיני שיבולת שועל המעניקים לה תחושה קרמית וגוף.

מוזמנים להצטרף לטעימה :
3/6 – יום א’ מבשלת ליבירה, רח הנמל 26, חיפה
בשעה 20:00
  יוגש כיבוד קל מהמטבח של ליבירה.
השתתפות בסדנה בהזמנה מראש ובמחיר 65 ש”ח לחברי מועדון ליבירה.
טל’ להזמנת מקום 04-3740251

 8/6 – יום ו , ביגנס בנימינה , רח הטחנה 26
שעה 13:30
65 שח לאדם, יש להזמין מראש בטלפון 04-6931243

מועדון הבירה מאחר את מבשלת אינס אנד גאן

מבשלת עומר

על שם מקים המבשלה – Omer Vander Ghinste ממוקמת בבלגיה, קרוב לגבול צרפת.
המבשלה הוקמה בשנת 1892 וייחודה בהיצע רחב של בירות בשיטות ייצור שונות: בירות בתסיסה עילית – שמרי אייל, בירות בתסיסה תחתית – שמרי לאגר ובירות בתסיסה ספונטנית – שמרי פרא.
כרגע מגיעה לארץ ה Traditional Blond – בירה אייל בלגי זהוב 8% בעלת מרירות עדינה מלווה בארומות פירותיות.
באתר המבשלה מצאתי הוראות למזיגה מדוייקת של הבירה, הרי הן לפניכם:
1. קחו כוס המתאימה לסגנון (רמז תמצאו בתמונה )
2. שטפו אותה במים קרים
3. הטו את הכוס מעט ומזגו מהבקבוק לדופן הכוס, מבלי שהבקבוק ייגע בכוס או בקצף
4. המשיכו למזוג ברצף ולקראת הסוף יישרו את הכוס כדי להשיג ראש קצף יפה
5. אין לתת לקצף לגלוש
6. הגישו כוס ובקבוק ביחד!

עכשיו הכל מושלם – לחיים!

התקשרו -נעמה  053-4222456

או השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן